Kinderdagverblijf

Heeft uw kind ook last van de drukte op een kinderdagverblijf? Of houdt het zich groot daar gedurende de dag en stort het in zodra u het weer kan ophalen. Dat is een bekend verschijnsel. Kinderdagverblijven kunnen de prikkels verminderen door een rustige omgeving te creëren en met de kinderen vaste rust-momenten in te bouwen. Voor sommige kinderen zijn de dagen erg lang. Een dag minder en een oma of oppas inschakelen voor 1 dag brengt meer rust. Mijn dochter ging vroeger toen ik nog 4 dagen werkte 2 dagen per week naar een kinderdagverblijf en 2 dagen per week kwam oma. Van dat laatste genoot ze. Ieder kind heeft een maatoplossing nodig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *