Cursus Creatief bewegen en tekenen

Creatieve Expressie Workshop voor kinderen

Een bijzondere mix van bewegen en tekenen, Lekker ontspannen en creëren na een dag op school. Vanaf September gaan wij; Ingrid Bax (Gezins- en Opvoedcoach) en Eline Hennink (Creatief Therapeut) van start met een serie Creatieve Expressie Workshops in Heemstede voor kinderen tussen 4-10 jaar.

Donderdag 19 september kan je kind alvast een keertje meedoen tegen gereduceerd tarief met een try-out workshop. Voor details stuur een e-mail naar ingridbax@hotmail.com of naar Eline@wombwonders.com of bel 06-43992136 (Ingrid) of kijk naar deze website onder het kopje ‘Workshops’.

Wij hebben er zin in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *