Wie ben ik?

Ik ben Ingrid Bax. In 1993 ben ik afgestudeerd in de Bedrijfseconomie en Bestuurlijke Informatiekunde. Na 15 jaar in het bedrijfsleven als organisatiedeskundige te hebben gewerkt heb ik besloten het roer om te gooien en mij meer op de welzijnssector te richten en uiteindelijk om op een creatieve, coachende manier met kinderen en ouders bezig te zijn. Tijdens het werken in het bedrijfsleven zat ik veel met verschillende partijen om de tafel om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Die vaardigheid kan ik ook inzetten bij gezinnen. Voor mijn werk heb ik ook nog 2,5 jaar in Londen gewoond. Hier heb ik ook gewerkt als consultant en was ik vooral heel tevreden met het Montessori onderwijs wat mijn dochter daar genoten heeft.

Bewust leven en expressiviteit zijn een leidraad voor mij. Spiritualiteit, gezond eten en creativiteit horen daarbij. De laatste paar jaar heb ik voor een welzijnsorganisatie gewerkt onder andere als  spelcoach voor kinderen. Het is mooi te zien hoe een kind door middel van spelen zijn gevoelens kan verwerken en kan leren.

Kinderen zijn op iedere leeftijd anders en om van te genieten. Vorming van een kind gebeurt in vele gezinnen op eigen wijze. Opvoeding speelt daar een belangrijke rol in. Na mijn opleiding tot gezins- en opvoedcoach ben ik in augustus 2016 voor mezelf begonnen als gezins- en opvoedcoach. In deze opleiding heb ik met verschillende methoden gewerkt om in gezinssituaties tot oplossingen komen. En in 2019 heb ik de cursus Individuele Opvoedopstellingen bij Marianne Langemeijer gevolgd.

Ik ben gescheiden en gelukkig met mijn vriend, mijn zoon Olaf (2003) en dochter Jasmijn (1997).