Tarieven

Een eerste oriënterend kennismakingsgesprek kost 35 euro.

Als u naar aanleiding van het kennismakingsgesprek besluit met het traject door te gaan maak ik een behandelplan. Dit voorstel wordt ter goedkeuring toegestuurd. Nadat beide partijen het behandelplan zijn overeengekomen kan het traject starten.

Voor een consult van een uur reken ik 50 euro inclusief BTW. Een gemiddelde duur van een behandeling is ongeveer zo’n 4 à 5 sessies.

Ik kan zowel bij u thuis komen als dat ik u ontvang in mijn praktijk in Haarlem-Zuid.

Vergoeding

Een persoonsgebonden budget (PGB) is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding in kunt kopen. U kiest zelf uw zorgverleners en begeleiders uit, die in uw opdracht gaan werken.
Heeft uw kind een PGB? Dan kunt u ervoor kiezen een gedeelte daarvan voor coaching te gebruiken. Meer informatie vindt u op www.pgb.nl.

Verkoopvoorwaarden

Reiskosten buiten Heemstede zijn tegen km prijs.

Een afspraak kunt u 24 uur van te voren annuleren door een bericht achter te laten op: 0643992136 of door een e-mail te sturen naar info@ingridbax.nl. Zegt u de afspraak te laat af, bent u te laat of komt u het afgesproken consult niet na, dan worden de geplande kosten toch in rekening gebracht.

Telefonisch contact, of email contact (anders dan voor het maken van een afspraak), overleg met derden, huisbezoeken, eventuele reiskosten en avondspreekuur, worden allemaal berekend aan de hand van het standaardtarief. Afrekenen kunt u per pin of aan de hand van een factuur. De factuur graag binnen een maand betalen.