Hoe begeleid ik?

In de huidige tijd begeleid ik thuis en ook via online coaching. Een traject bestaat uit een gratis oriënterend gesprek, een intake gesprek, een verdiepend gesprek en een afrondend gesprek. Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Korte vragen van 1 sessie zijn ook mogelijk, evenals langere sessies. Ik breng orde in een chaotische gezinsstructuur.

Hoe aan te melden?

Stuur mij een e-mail met in het kort jouw probleem waar je mee zit in de gezinssituatie. En eventueel extra informatie zoals bijvoorbeeld geboortedata als het een horoscoopanalyse betreft. Vermeld ook je telefoonnummer en wanneer ik het beste kan bellen. Ik neem telefonisch contact met je op. Woon je in regio Zuid-Kennemerland dan kan ik langskomen. Anders coach ik online.

Ieder gezin is anders. Vader, moeder en kinderen reageren op elkaar volgens bepaalde patronen. Als die patronen niet positief zijn kan ik helpen om ze te doorbreken. In andere gevallen waar de gezinssituatie niet standaard is zoals bijvoorbeeld bij een samengesteld gezin gaat het vaak ook niet soepel zoals gehoopt. Ook dan kan ik ondersteunen door naar een oplossing toe te werken. Een stuk bewustwording van hoe te veranderen is altijd prettig. Dit doe ik door het voeren van verschillende gesprekken met de ouders. Ik werk  met een stappenplan. Zo werken we samen toe naar een harmonische gezinssituatie.

Bij de oudere kinderen heb ik online  1:1 gesprekken om te kijken waarom ze niet lekker in hun vel zitten of om te kijken hoe de relatie met de ouders verbeterd kan worden.

Maar bovenal werk ik gestructureerd dus met een stappenplan.

Specialisaties: Oplossingsgericht coachen, hoogsensitiviteit, systeemtherapie, kernkwadranten, geweldloos communiceren, horoscopen.

This post is also available in: Engels